Acasă Proiecte Tehnice Legislatie Despre Noi Contact
Acasă Proiecte Tehnice Legislatie Despre Noi Contact

Copyright © 2013 Expert  Evaluator de Risc

Toate drepturile rezervate.

Daca doriti sa depuneti spre avizare planul de paza al unitatii dvs. veti avea nevoie de analiza de risc la securitatea fizica. Va punem la dispozitie, in cel mai scurt timp, o analiza de risc completa, efectuata de un evaluator de risc la securitatea fizica, inscris in R.N.E.R.S.F.  (Registrul Naţional al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică).

Aveţi un spaţiu comercial sau un alt tip de societate care deţine bunuri sau valori cu orice titlu? Dacă doriţi o analiză de risc la securitatea fizică în timp scurt şi la un preţ decent, echipa noastra de evaluatori vă stă la dispoziţie printr-un evaluator de risc la efracţie, înscris în Registrul Naţional al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică (R.N.E.R.S.F.).


Analiza de risc se efectuează înaintea instituirii măsurilor de securitate şi se revizuieşte în una din următoarele situaţii:

a) cel puţin odată la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni şi externi care generează şi/sau modifică riscurile la securitatea fizică a unităţii;

b) în cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectivă;

c) în cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, funcţionale sau a obiectului de activitate al unităţii.